Thursday, May 3, 2007

Snorungar som kastar sten!

Sjukt...runt 22 tiden inatt så var ett gäng ungdomar ute och försökte välta bilar och kastade sten på allt möjligt och när polis kallades till platsen utsattes även dom för stenkastning. Har alla tappat respekten för polisen?. På min tid sprang man i alla fall om man gjort något hyss och polisen kom.

5 comments:

Unknown said...

På din tid fanns det nog inte lika många araber i Sverige heller.

Hovsjö = Ronna.

Unknown said...

Buspojkar! Enligt känd kriminolog var det ju också just "buspojkar" som sköt automateld mot polisstationen i Ronna härförleden. Kan det månne vara samma gärningsmän/buspojkar?

lisse said...

Hoppas någon "buspojke" öppnar automateld mot den (ö)kände kriminologen...
Saddam var nog inte så dum som använde gas mot en för honom uppstudsig befolkningsgrupp! Kanske dags att använda samma vapen mot de förbannade snorungarna. Undrar om vänsterslöddret är nöjda med samhället de skapat?

SugarDad said...

att använda gas verkar kanske vara i häftigaste laget, men tanken lockar. om jag gjort nåt dyligt i min ungdom så hade farsgubben ryckt av mig både skalpen och punghåret. Kanske dessa kulturberikares fäder är i Afghanistan och Irak för att sprida Islams tankar och åsikter. Då kan dessa machos inte tillrättavisa sina söner som kan springa omkring och förstöra och vandalisera. Det är bara flickorna som hålls i schack, av sina nattsuddande bröder. Det är bara att åka till Ronna och kolla. För att skapa litet hemlandskänsla så skräpar man ner och bränner bilar. Det ska tydligen till sånt för att atmosfären ska likna Baghdad. Felet i botten är att Sverige inte har nån invandrarpolitik. Vi har bara en flyktingmottagning som helt har tappat greppet. Sverige behöver mer invandring, folk som kan jobba och som vill integreras. Vi har en åldrande befolkning och vi behöver fler i arbete. Om någon söker visum till Sverige med utbildning och arbetslivserfarenhet så är man inte välkommen. Idag är det en merit om man är kamelherde och inte kan bo i en mölerad lägenhet. Vi ska ta emot flyktingar, men det måste vara flyktingar som flyr krig och förföljelse. Det är inte länge sedan som det fanns en term som lydde illegal invandrare, den har idag ersatts av ordet flykting. Det räcker med att komma till Sverige och beklaga sig så får man flyktingstatus direkt. Att situationen är som den är leder bara till att alla som kommer till Sverige blir betraktade som skithögar och känner sig ovälkomna.

elias said...

..sveriges framtid skapas av dom gamla extremt-politiskt-korrekta välbetalda 40-tallisterna. Men sedan är de vi ungdomar som får ta all skit!! Vi som får lida av deras beslut dom tar i sina stora hus och fina bilar, så långt ifrån förorter med tunnelbana man kan komma. FYFAN säger ja bara! "Som skäl till invandrargruppers svårigheter att finna sig tillrätta i det svenska samhället i dag, anges i den offentliga debatten ofta att de präglats av förlusten av hemlandet, krigsupplevelser, förföljelse, tortyr. Dessa vidriga erfarenheter hade/har emellertid även de tusentals judar, balter, norrmän, finländare och sudettyskar vilka anlände till Sverige under och vid andra världskrigets slut och som mer eller mindre utan särskilda åtgärder ( t.ex. hemspråksundervisning som är en tvistefråga ( kommit att assimileras, eller om man så vill välintegreras, i det svenska samhället. Detsamma gäller majoriteten av den stora våg av arbetskraftsinvandrare som följde decennierna därpå. Självfallet har läget på arbetsmarknaden varit utomordentligt viktig, men ändå inte en fullt förklarande faktor till deras assimilering."