Tuesday, May 1, 2007

Kravaller på söder



Ännu mer kravaller! som om det inte var nog med kravallerna i Estland så ska några överklass-anarkister som har tonårsångest springa längs med hornsgatan och krossa lite fönster. VÄX UP.

3 comments:

Unknown said...

Hur mycket de än växer upp, så kommer det nya slynglar hela tiden. Ju sämre föräldrar, skola och samhälle blir på att ta hand om den uppväxande generationen, desto jävligare blir det.

Människor som inte klarar av att i samspel med skola och samhället få fason på sina ungar skall inte heller ha rätt att föda barn.

Pratade med en förskollärare för en tid sedan. Hon tyckte att c:a hälften av föräldrarna inte ens var i närheten av att hantera sina barn på ett bra sätt.

Arlbergh said...

Inte konstigt att dom slutar upp som dom gör...Dagens föräldrar måste klart inse att det är DERAS barn och att det är deras ansvar att se till att dom blir goda samhällsmedborgare. Jag kan inte annat än att hålla med dig börje

Scilla said...

Det är underbart när den äldre generationen ondgör sig över "dagens" ungdomar. Samma gnäll som alla tidigare generatiooner i århundraden hävt ur sig på livets bittra höst. Man undrar ju om folk tappar minnet efter 40, eller?
Jag, en "dagens" förälder, har i alla fall minnet kvar och minns tydligt hur "gårdagens" föräldrar släppte sina barn vind för våg. Var var min generations föräldrar? var var mina föräldrars föräldrar? Jo, de jobbade och slet och hade nästan ingen tid alls till att uppfostra sina barn. Och precis som idag blev det "folk" av de flesta, medan några få blev rötägg.
Eller vad säger ni om ungdomskravallerna i Berzeeli park på 50-talet, studentkravallerna på 60-talet och alla andra ungdomskravaller genom århundradena - ni som tappat minnet och gnäller över "dagens" ungdomar.
Shape up - old people!